Apua, olen eksynyt ! / Help, I’m lost !

Kääk2

Kaksi nuorta tyttöä juoksi suojaan, kirkuen paniikissa, pitkät hiukset hulmusivat heidän takanaan.

Syy oli tämä pieni, nuori lokinpoikanen, joka oli eksynyt ja toivoton, käveli ympäriinsä ihmetellen mitä pitäisi tehdä ! Vanhemmat vahtivat häntä kuin haukat, suojellen, päällekäyvinä… ehkä se ei tajunnut että voi lentää, tai ehkä se ei osannut vielä. Ihmisten on tosi pelottava kävellä täällä rautatieasemalla kun kaikki nuo terävät nokat lentelevät ympärillä !

Two young girls ran for cover, screaming and in panic, with their long hair flowing behind them.

The reason was this small,  young seagull, who was lost and hopeless, walking around and wondering what to do ! Its parents were watching him like a hawk, protecting, aggressive… maybe it didn’t realize it can fly, or maybe it cannot do that yet. It is really terrifying for humans to walk here at the railway station when all those sharp beaks are flying around !

Olen tämän kannalla: / I’m all for this:

A hawk-shaped kite at the market place… )

Haukkaleija liittyy Kauppatorin lokkisotaan – katso kuvat

”  …Helsingin kaupungin tukkutori lisää lokintorjunta-arsenaaliinsa haukkaleijan. Lokit ovat tänä kesänä olleet edellisvuosia aggressiivisempia, ja niiden aiheuttama haitta etenkin Kauppatorilla on lokkiverkoista huolimatta jokapäiväistä.

– Kuulemme jatkuvasti lokeista, jotka käyvät esimerkiksi lastenvaunuissa katsomassa, mitä siellä on. Lokeilla ei ole Kauppatorilla varsinaisia uhkia, ja samat linnut ovat siellä monta kesää putkeen. Poikaset sitten oppivat vanhemmilta yksilöiltä käytöstapoja, kuvailee tukkutorin teknisen yksikön päällikkö Tommi Tapana…   ”

Kuulin tämän jutun englantilaiselta naiselta: hän oli vihdoin uskaltautunut maistamaan LAKRITSIJÄÄTELÖÄ, ja se maistui hyvältä – kun lokki varasti sen häneltä ! Hitto. / I heard  this from an english woman: she finaly had the courage to taste LIQUORICE ICE CREAM, and it tasted good – when a seagull stealed it from her ! Damn.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s